Nurmijärven Kielo

Turvallista ja laadukasta asumista lähellä keskustaa ja palveluita.

Valoisat asunnot

Klassista muotoilua modernilla otteella

Uudet kodit kutsuvat Nurmijärven kirkonkylään

Nurmijärven Kielo rakentuu aivan kirkonkylän tuntumaan, jossa palvelut ovat lähellä. Asuntojen arkkitehtuuri on kaunista ja ympäristöön hyvin sulautuvaa.

Kokonaisuudessa on tarjolla yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, jotka on suunniteltu valoisiksi ja ilmaviksi käytännöllisillä pohjaratkaisulla – Yleiset tilat, joissa vietetään eniten aikaa, ovat avaria.

Sijainti ja palvelut

Kohde sijaitsee Nurmijärven kirkonkylän tuntumassa, jossa koulut, päiväkodit ja kaupat löytyvät läheltä.

Etäisyyksiä:

Alakoulu 1 km
Päiväkoti 1,7 km
Helsinki 30 km
Nurmijärvi, kirkonkylä 1 km
Hyvinkää 25 km
Linja-autoasema 1,4 km
Rautatieasema 18 km (Kivistö)
Lentoasema 28 km

Kuvagalleria

Asuntotyypit

A1 54,5m2 MYYTY
2h+k+s

A2 54,5m2 MYYTY
2h+k+s

B6 54,5m2 MYYTY
2h+k+s

B7 54,5m2 MYYTY
2h+k+s 

A3 38,5m2 MYYTY
1h+k+alkovi

A4 68m2 MYYTY
3h+k+s

A5 68m2 MYYTY
3h+k+s

B8 64,5m2 MYYTY
3h+k+s

B9 68m2 MYYTY
3h+k+s

B10 68m2 MYYTY
3h+k+s

B11 68m2 MYYTY
3h+k+s

Rebecca Koivukoski, arkkitehti

Arkkitehdin ajatuksia kohteesta

Nurmijärven Kielon suunnittelussa arkkitehtinä toiminut Rebecca Koivukoski kertoo, että kohdetta suunnitellessa hän ajatteli erityisesti yksin asuvia, pariskuntia ja pieniä perheitä.

Tärkeitä asioita suunnittelussa olivat mm. klassisen tyylin kunnioittaminen modernilla otteella, valoisat ja avarat huoneistot ja yksityisyyden vahvistaminen rivitaloasumisessa.

– Nurmijärvellä on vahva perinne tiilirakentamisesta. Kohde sulautuu hyvin ympäristöön, mutta halusin yhdistää modernilla tavalla puuta ja tiiltä, Rebecca kertoo.

Kohteessa onkin muuten yhtenäinen tiilijulkisivu, mutta terassit ja sisäänkäynnit ovat puuverhoiltuja ja tuovat kokonaisuuteen lämpöä. Asuntojen terassit eivät ole perinteisiä ulkonevia katoksia, vaan tyylikkäitä syvennyksiä, jotka tuovat yksityisyyttä asumiseen.

Rakennuksissa on perinteinen harjakattomuoto, mutta moderniin tyyliin hieman epäsymmetrisenä. Päätyräystäät eivät ole ihan tavanomaiset.

– Vanhoissa taloissa on ollut paljon vastaavia päätyräystäitä. Tämä ei ole uusi keksintö, mutta tuo tyylikästä ilmettä kohteeseen, Rebecca toteaa.

Nurmijärven Kielon kodeissa on valoa

Olen halunnut, että valo virtaa asuntojen läpi. Ikkunat ovat suuria, mutta eivät lasiseiniä, vaan niistä on tehty kodikkaita jakamalla niitä puitteilla. Suuret ikkunat keventävät tiilijulkisivua.

– Sisätiloissa neliöt on pyritty keskittämään niihin tiloihin, missä niistä on eniten iloa. Yhteiset tilat ovat mahdollisimman isoja, kuitenkin niin että esimerkiksi eteiset ja kylpyhuoneet ovat käytännöllisiä ja niissä on riittävästi tilaa, Rebecca kertoo.

Kiinnostuitko kohteesta?
Jätä yhteydenottopyyntö!

* pakollinen kenttä