Domestan tarina

Domesta on juureva suomalainen yritys, joka pitää sen mitä lupaa. Domestan perustaja Kyösti Lehtola sai intohimon rakentamiseen verenperintönä, sillä myös hänen isänsä toimi rakennusalan yrittäjänä, vuosikymmenten ajan. Jo pienenä miehenä Kyösti pääsi opettelemaan rakentamista ja rakennustöiden suunnittelua.

Rakentaminen pitää tehdä hyvin

Isä opetti omalla esimerkillään asiakaslähtöisen ajattelutavan pojalleen. Isä Lehtola korosti, että asiakkaalle jokainen ostotilanne voi olla ainutkertainen, joten siitä pitää tehdä myös ainutlaatuinen. Kyösti peri isältään arvostuksen asiakkaita kohtaan, ja oppi, että rakentaminen on tärkeää työtä, joka pitää aina tehdä hyvin. Asiakkaille oma koti on yksi elämän isoimpia sijoituksia ja tärkein paikka maailmassa. Hyvä asiakaspalvelu varmistaa, että asiakas on tyytyväinen ja kokee olonsa turvalliseksi.

Laadusta tinkimätöntä palvelua

Nämä tinkimättömät palveluasenteet juontavat ehkä juurensa vuosikymmenten takaa, mutta pätevät yhä. Tinkimätön palvelu tarkoittaa sitä, että tehdään se mitä luvataan ja hyvin tehdäänkin. Nykypolvet toteuttavat näitä oppeja nykyteknologian avulla, mikä tuo uusia mahdollisuuksia entistä parempien ja kokonaisvaltaisempien palveluiden tuottamisen. Domesta valitaankin asiakasta kuuntelevana ja arvostavana toimijana.

Yritys on perustettu 2008. Kyösti Lehtola on toiminut yrittäjänä rakennusalalla vuodesta 2003 lähtien. Domesta tarjoaa vuosien kokemuksella ja osaamisella korjaus- ja uudisrakentamisen kokonaispalveluita.

Domestan käsitys ja tapa tehdä laatua puhuttelee asiakasta.

Domestan arvot

Domestan arvot ovat rehellisyys, kunnioitus, ekologisuus ja tulos. Hoidamme työmme hyvän rakentamistavan mukaisesti ja varaamme riittävästi aikaa laadukkaaseen tekemiseen. Meille on tärkeää, että asiakkaat voivat luottaa meihin ja että Domesta on työntekijöitään arvostava työpaikka.

Rakennamme vuosikymmenten osaamisella pitkäikäiseksi suunniteltuja taloja ja huolehdimme rakennus- ja remonttijätteiden kierrätyksestä asianmukaisesti. Myös yrityksen tulos on meille yksi arvoista, sillä vain kannattavaa liiketoimintaa tekevä yritys voi kehittyä, säilyä ja rakentaa tulevaisuutta.