”On järjettömän hieno juttu, että on sellainen rakennuttaja, johon voi luottaa täysin”

Juha Korhonen, Stina Mäkelä-Korhonen ja heidän kolme lastaan asuvat Espoon Saunalahdessa. Domesta rakensi perheelle Jetta-Talon omakotitalon avaimet käteen -periaatteella. Kokonaisvastuu oli Domestalla, mikä teki rakentamisesta helppoa. Koti valmistui sovitun aikataulun mukaisesti, ja perhe pystyi luottamaan Domestaan koko projektin ajan.

– Se oli meille hirvittävän helppo tapa rakentaa, Stina toteaa.

– Domesta tuli meille tutuksi siinä vaiheessa, kun aloimme keskustella Jetta-Talon kanssa siitä, millaisia vaihtoehtoja he pystyisivät tämän tyyppiselle tontille tarjoamaan, Juha sanoo.

Kiva projekti

Rakennusprojektin alussa tehtiin aikatauluarvio, jonka mukaisesti työ eteni ja asunto valmistui. Juha ja Stina ovat erittäin tyytyväisiä siihen, kuinka kaikki Domestan kanssa sujui. Rakentaminen oli heille positiivinen kokemus alusta loppuun saakka.

– Rakentamisesta harvoin sanotaan, että se on todella positiivinen ja jopa terapeuttinen kokemus, mutta tämä oli sitä. Me olemme siinä pienessä promillessa, joka voi sanoa, että olipas kiva projekti, Juha kertoo.

– On järjettömän hieno juttu, että on sellainen rakennuttaja, johon voi luottaa täysin, ja jonka tietää hoitavan asiat aikataulussa budjetin mukaisesti sekä tekevän vielä hyvää jälkeä. Kumppanin valinta on rakennusprosessissa se kaikkein tärkein asia, ja suosittelen ehdottomasti Domestaa. Kannattaa rakentaa luotettavan kumppanin kanssa, Juha kiteyttää.