Domesta rakensi mieluisan kodin taatulla ammattitaidolla

Janne on yrittäjä ja taloyhtiönsä puheenjohtaja Nurmijärven Klaukkalasta. Jannen perhe asuu uudessa rivitalokolmiossa, jonka rakentamisesta vastasi kaikenlaiseen rakentamiseen ja remontointiin erikoistunut Domesta.

Taloyhtiön rakentamisesta järjestettiin tarjouskilpailu, ja loppusuoralla oli kolme eri yritystä. Domesta ei ollut halvin, mutta se oli kolmesta yrityksestä ainut paikallinen toimija.

– Liputin heitä loppuun asti ja sain koko muun taloyhtiön taakseni. Tutkin Domestan aiempia referenssejä ja ne olivat mielestäni hyvät tällaisen projektin toteuttamiseen. Kävin lisäksi muutamassa palaverissa asian tiimoilta ja vakuutuin siitä, että projekti tulee menemään juuri niin kuin he lupaavat. Ihan kevein perustein ei valittu kalliimpaa halvemman sijaan, Janne kertoo.

Jannella on Domestan toiminnasta pelkästään hyvää sanottavaa. Erityistä tyytyväisyyttä herättää aikataulun pitävyys.

– Työmiehet tekivät pitkää päivää, kun projekti alkoi lähestyä loppua, jotta varmasti pysyttäisiin aikataulussa, Janne kiittelee.

– Domesta on sanansa mittainen yritys, ja olemme viihtyneet uudessa kodissamme todella hyvin, hän sanoo lopuksi.

Anna Villman: ”Voin sydämestäni suositella Domestaa”

Anna Villman asuu perheineen Klaukkalan Mäntysalossa viiden asunnon rivitalotaloyhtiössä, joka tuhoutui tulipalossa toukokuussa 2015. Rakennusyhtiö Domesta rakensi tilalle uuden, entistä ehomman kodin.

Rivitaloyhtiöllä oli täysarvovakuutus onnettomuuksien varalta, ja vakuutusyhtiö päätti, että taloyhtiö rakennetaan kokonaan uusiksi.

– Kaikilla taloyhtiömme osakkailla oli ajatus, että raha pitää saada kiertämään omaan pitäjään. Paikallisena yrityksenä Domesta oli selkeästi paras vaihtoehto, koska tiesimme tarkalleen, ketkä rakentaisivat kotimme. Koin hirvittävän tärkeänä saada olla mukana ihan alusta alkaen, Anna kertoo.

Projekti myös lähti vauhdikkaasti liikkeelle.

– Ensin paikalla oli pelkkä tyhjä tontti, ja yhtäkkiä huomasi, miten seinät olivat pystyssä. Niin hyvää fiilistä ei pysty kuvittelemaan, Anna sanoo.

Lopputuloksena oman perheen näköinen koti

Parasta uudessa kodissa on ollut, että siitä tuli juuri Villmanin perheen näköinen. Värimaailma, rauha ja levollisuus on löydetty.

– Uudessa kodissa on ollut ihana asua. Kaikki valinnat ovat osuneet kohdalleen, eikä ole tullut tunnetta, että jotain olisi pitänyt tehdä toisin, Anna toteaa.

– Voin sydämestäni suositella Domestaa. Heillä on ammattitaitoa ja näkemystä kohdata ihmiset, joille tehdään kotia. Minulle se on lopulta kaikkein merkittävin asia, hän päättää.